• Hem
  • Nyheter
  • Adoptivföräldrar sökes till studie

Adoptivföräldrar sökes till studie

Jag söker dig som är adoptivförälder och som vill vara en del av min studie om adoptivföräldrars upplevelse av föräldralivet. Du ska helst vara hemmahörande i Göteborgsområdet eller i närliggande kommuner.

Jag heter Martha och studerar på antropologprogrammet på Göteborgs Universitet. Jag är på sista året av min utbildning och ska genomföra ett fältarbete inför min kandidatuppsats. Jag har ett personligt intresse av adoption och jag är intresserad av att arbeta med adoption på något sätt i ett framtida yrke. Jag har därför valt att i mitt examensarbete fördjupa mig i hur föräldralivet upplevs och hur det ter sig för adoptivföräldrar. Jag är intresserad av att ta del av just dina upplevelser och berättelser.

Det som förväntas av dig som deltagare är att ställa upp på minst en av följande:

  • Intervju på valfri plats
  • Personlig träff på valfri plats
  • Dagboksskrivande med uppföljande samtal

Du kommer vara helt anonym. Personlig eller känslig information som kan kopplas till dig, ditt barn eller din familj kommer antingen skrivas bort i studien eller skrivas om så att det inte går att identifiera någon person. Du kommer också få ytterligare information om vilka rättigheter du som deltagare har. Den slutgiltiga versionen av det skrivna arbetet kommer du ha möjlighet att få skickad till dig.

Sista dag för anmälning: 9 januari 2023

Om du är nyfiken, har frågor eller vill veta mer om mig eller mitt forskningsarbete är du välkommen att kontakta mig.

e-mail: gussegbma@student.gu.se 

Med vänliga hälsningar

Martha Aku Segbe Fjeldheim

nyheten uppdaterades 20 januari 2023