• Hem
  • Nyheter
  • Adoptionscentrums 10:e gruppåterresa till Colombia genomförd!

Adoptionscentrums 10:e gruppåterresa till Colombia genomförd!

Nu är vi hemma igen efter en fantastiskt upplevelserik vecka i Colombia tillsammans med 24 deltagare i olika åldrar.

Att resa tillbaka till sitt ursprungsland tillsammans med andra med liknande bakgrund ger en extra dimension till resan, och nya vänner för livet. Både för de adopterade och deras resesällskap är resan omvälvande på många sätt, oavsett om man bara vill lära känna sitt födelseland eller om man också sökt sitt biologiska ursprung.

En förutsättning för att en gruppåterresa ska bli lyckad är att deltagarna får uppleva såväl landets kultur och sedvänjor, som det som är adoptionsrelaterat. Vi som haft förmånen att arrangera denna resa känner oss övertygade om att detta är något som vi som adoptionsorganisation behöver fortsätta att erbjuda, utifrån de kontakter, erfarenheter och kunskaper som vi besitter efter 50 års arbete i Colombia.

Vi planerar nästa unika gruppåterresa till Colombia hösten 2024, och vill ni som är medlemmar i Adoptionscentrumscentrums får informationen redan nu. Intresseanmälan till resan kommer att öppna efter sommaren i år. Håll utkik på vår hemsida, Instagram och i kommande Nyhetsbrev!

nyheten skapad 27 mars 2023