Workshop Röttersökning 2022-05-23

Den 23 maj 2022 kommer vår verksamhet Resor och Rötter att hålla en workshop för dig som är adopterad och funderar på att starta en röttersökning. Workshopen är första steget för att kunna starta din röttersökning med hjälp av Adoptionscentrum.

Sista anmälningsdagen är den 30 augusti 2021.

Del 1 – Obligatorisk

Workshopen kommer bland annat att ta upp hur Adoptionscentrum arbetar med röttersökningar i olika länder och vad som kan vara bra att fundera på och vara medveten om inför en sökning. Del 1 är obligatorisk.

Del 2 – Diskussion

Innan workshopen kommer deltagarna att få diskussionsfågor att fundera över. Sista delen av workshopen kommer deltagarna att få utrymme att diskutera och reflektera kring frågorna tillsammans. Det för att kunna öppna upp för ett nätverkande mellan adopterade som går i liknande tankar.

Medlemskap

Du behöver vara medlem i Adoptionscentrum för att kunna delta. Om du inte redan är medlem är det viktigt att du anmäler din önskan att bli det. Du kommer då att få en faktura på medlemsavgiften via e-post. Anmäl dig som medlem här.

VIKTIGT!

Workshopen kommer att hållas digitalt via videolänk. För att kunna delta behöver du tillgång till en internetuppkoppling, en dator eller en smartphone med videofunktion. 

Datum och tid: Måndag 23 maj 2022 klockan 16:00 - 18:00
Arrangör: Resor och Rötter
Kostnad: Avgiftsfri
Plats: Digitalt

eventet skapad 16 januari 2023