Workshop Röttersökning

Välkommen att anmäla dig till vår workshop för dig som är intresserad av att starta en röttersökning. Workshopen är första steget för att kunna starta din röttersökning.

Sista anmälningsdagen är en vecka innan utsatt tid.

Upplägg

Workshopen är vid ett tillfälle i två delar. Efter första delen har vi en kortare paus/bensträckare. Vi rekommenderar starkt att delta i båda delarna.

Del 1 – Obligatorisk

Workshopen kommer bland annat att ta upp hur Adoptionscentrum arbetar med röttersökningar i olika länder och vad som kan vara bra att fundera på och vara medveten om inför en sökning. Del 1 är obligatorisk.

Del 2 – Diskussion/reflektion

Innan workshopen kommer deltagarna att få diskussionsfågor att fundera över. Sista delen av workshopen kommer deltagarna att få utrymme att diskutera och reflektera kring frågorna tillsammans. Det för att kunna öppna upp för ett nätverkande mellan adopterade som går i liknande tankar.

Medlemskap

Du behöver vara medlem i Adoptionscentrum för att kunna delta. Om du inte redan är medlem är det viktigt att du anmäler din önskan att bli det. Du kommer då att få en faktura på medlemsavgiften via e-post.

/VIKTIGT!

Workshopen kommer att hållas digitalt via videolänk. För att kunna delta behöver du tillgång till en internetuppkoppling, en dator eller en smartphone med videofunktion.

Datum och tid: Tisdag 21 februari 2023 klockan 16:00 - 18:00
Sista dagen för anmälan: Tisdag 14 februari 2023
Arrangör: Resor och Rötter
Plats: Digitalt

Anmälan

För att läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

eventet skapad 02 februari 2023