Föreläsning särkilda behov

Kom och lyssna på erfarna barnläkaren Anna Kjellberg när hon berättar om sina erfarenheter kring barn som har särskilda behov.

Anna har länge arbetat som Adoptionscentrums konsultläkare, vilket ger henne en unik inblick i vårt arbete samt de medicinska extra behov som vi ofta ser hos de barn som behöver familj genom adoption. Anna kommer bland annat att försöka reda ut och förklara medicinska begrepp och diagnoser samt vad det kan innebära för barnet i familjen. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor i slutet av föreläsningen.

Vem är Anna Kjellberg?

Anna Kjellberg är barnläkare från Göteborg och har varit Adoptionscentrums konsultläkare i många år. Under åren har Anna, i egenskap av läkare, läst och tolkat den medicinska delen i tusentals barnrapporter från samtliga länder som vi är verksamma i. Anna har kompetensen att förstå de olika ländernas barnrapporter även utifrån ett kulturellt perspektiv. I samband med att blivande adoptivföräldrar får besked om barn, och där det uppstår medicinska frågor, kan de konsultera Anna Kjellberg direkt.

Anna är själv adoptivförälder till fyra barn från Etiopien. 

Anmäl dig senast 14/11. 

Varmt välkomna!

För att läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Datum och tid: Fredag 18 november 2022 klockan 16:00 - 17:30
Arrangör: AC Medlem
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar
Plats: Teams

eventet uppdaterades 20 januari 2023