Skolavslutning eller student – ge bort ett gåvobevis

Letar du efter av avslutningspresent till en lärare? Börjar det kännas lite tråkigt med choklad eller en blomma? Varför inte ge ett gåvobevis till förmån för Föräldralösa Barn? I våra projekt arbetar vi bland annat för barns rätt att gå i skolan, det är tyvärr ingen självklarhet för alla barn. Utbildning är en väg ur fattigdom och utsatthet.

Att kunna läsa, skriva och räkna leder till ett tryggare liv. Det ger kunskap, bygger självkänsla och är en väg ur fattigdom. Föräldralösa Barn arbetar för att alla barn ska få gå i skolan, oavsett om man är pojke eller flicka, lever med hiv, med en funktionsnedsättning eller bor på institution.

Vill du ge bort ett gåvobevis? Beställ och ladda ned något av våra fina kort.

Gör så här:

  1. Betala in din gåva till vårt BG 900-9895 eller Swisha till 900 9895 Märk inbetalningen med ”Gåvobevis” och ditt namn.
  2. Väl belopp i formuläret här nedan och fyll i alla uppgifter.
  3. När du skickar iväg formuläret erhåller du ett tack och exempel på olika gåvobevis som du själv kan skriva ut och ge bort. Korten är i PDF-format och har en förtryckt text och en möjlighet att fylla i din personliga hälsning.
  4. Om du inte har möjlighet att skriva ut ditt kort själv, kan du maila oss direkt på info@foraldralosabarn.se så hjälper vi dig. Skriv din personliga hälsning och adressen till den som vi ska skicka kortet till.

Min beställning

Jag vill köpa ett gåvobevis och betalar in nedanstående belopp till Föräldralösa Barn, Insamlingsstiftelse.

Om du vill ha skattereduktion för gåvan behöver vi ditt personnummer för att kunna rapportera uppgiften till Skatteverket.

För att läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

artikeln uppdaterades 29 maj 2023