Ge en gåva i samband med fars dag

Finns det någon person som betyder mycket för dig som du vill uppmärksamma på fars dag? I stället för blommor och presenter kan du ge bort en livsviktig gåva som bidrar till att fler barn får en trygg barndom.

I vårt arbete för barns rättigheter står vi inför stora utmaningar vad gäller brist på jämställdhet. Vi arbetar för att pappor ska få stöd i sin föräldraroll och vara en viktig person i sina barns liv.

Vill du ge bort ett gåvobevis? Beställ och ladda ned något av våra fina kort.

Gör så här:

  1. Betala in din gåva till vårt BG 900-9895 eller Swisha till 900 9895 Märk inbetalningen med ”Gåvobevis” och ditt namn.
  2. Välj belopp i formuläret här nedan och fyll i alla uppgifter.
  3. När du skickar iväg formuläret erhåller du ett tack och exempel på olika gåvobevis som du själv kan skriva ut och ge bort. Korten är i PDF-format och har en förtryckt text och en möjlighet att fylla i din personliga hälsning.
  4. Om du inte har möjlighet att skriva ut ditt kort själv, kan du maila oss direkt på info@foraldralosabarn.se så hjälper vi dig. Skriv din personliga hälsning och adressen till den som vi ska skicka kortet till.

Min beställning

Jag vill köpa ett gåvobevis och betalar in nedanstående belopp till Föräldralösa Barn, Insamlingsstiftelse.

Om du vill ha skattereduktion för gåvan behöver vi ditt personnummer för att kunna rapportera uppgiften till Skatteverket.

För att läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

artikeln uppdaterades 13 september 2023