Välkommen

Välkommen hela Stockholms nya gemensamma lokalavdelning.

Så blev det till slut en gemensam avdelning för hela Stockholm. Efter beslut på Stockholm Norr och Söders årsmöten i februari så är vi nu officiellt Adoptionscentrum Stockholm.

Håll dig uppdaterad i våra informationskanaler som hemsida, Facebook och vårt nyhetsbrev.

Här på hemsidan under rubriken utbildningar och aktiviteter hittar du vad vi erbjuder med anknytning till adoption och du kan lätt anmäla dig.

Medlemsbladet ACSTHLM

Nu är vårt medlemsblad på väg ut till alla medlemmar i Stockholm. Det beräknas landa innan midsommar och innehåller bland annat inbjudan till bussresa till Kolmården, presentation av styrelsen och rapport från förbundsmötet. 

Bussresa till Kolmården 31 augusti

Lördagen den 31 augusti åker vi med en egen buss till Kolmårdens djurpark. Missa inte detta tillfälle att till subventionerat pris få en härlig familjedag. Inbjudan finns här. Anmäl nu, begränsat antal platser.

Spännande aktiviteter på gång i höst

Vi har flera spännande aktiviteter på gång i höst som Biblioterapeutisk bokcirkel, Inför mötet med barnet, prova på golf för ungdomar mm. Du hittar inbjudan och anmälan här på hemsidan när allt är klart kring arrangemangen.

Bidrag för lägerverksamhet

För ungdomar som medverkar vid sommarens äventyrsläger för adopterade kommer vi att behandla ansökan om bidrag. Lägret arrangeras av Peter Högman och du har mer information om lägret och anmälan här. Vi beviljar max 2000 kr i bidrag och summan betalas ut efter genomfört läger. Fyll i den här blanketten och skicka in den tillsammans med kvitto på betalningen. Detta gäller för medlemmar i både Stockholm Söder och Norr.