Datum:  2019-12-30

Tack för i år

Nu när Adoptionscentrums jubileumsår närmar sig sitt slut vill vi i förbundsstyrelsen och på kansliet passa på att tacka alla som på olika sätt bidragit till att 2019 blivit ett händelserikt, spännande och glädjefyllt år.

Tack alla ni som deltagit i våra evenemang och aktiviteter runt om i landet. För många av oss blev firandet av Adoptionscentrums 50-årsjubileum i Stockholm 23-25 maj en av årets höjdpunkter och på flera andra orter arrangerades jubileumsfirande under hela året.

Tack för att ni på olika sätt stöttat vår biståndsverksamhet Föräldralösa Barn, särskilt nu under vår stora julkampanj som många av er uppmärksammat lite extra.

Tack för alla synpunkter, funderingar, tankar och åsikter som ni delat med er av till oss under året. Det bidrar till att utveckla vår verksamhet och göra oss ännu bättre.

Och – sist men inte minst – ett stort tack till alla er förtroendevalda och föreningsaktiva som gör vårt förbund till en levande organisation. Tillsammans tar vi hand om våra 3 800 medlemsfamiljer och visar att internationell adoption är en fantastisk möjlighet för barn som annars skulle växa upp utan en egen familj.

 

Gott nytt år – vi ses 2020!

Johan Högberg, förbundsordförande

Kerstin Gedung, verksamhetschef