Datum:  2020-03-16

Möte online under tider av coronavirus

Vi som jobbar på kansliet i Stockholm blir oerhört glada när vi får besök av våra medlemmar oavsett om besöket är inbokat eller spontant. Vi tycker att fysiska möten är viktiga och vi vill prioritera att ses så långt det är möjligt. Men det är också fantastiskt att kunna ses över Skype, FaceTime, Viber eller What’s up. Tekniken gör det möjligt för oss att kommunicera på ett helt annat sätt i dag än vad som var möjligt för bara några år sedan. Ett fysiskt möte är alltid att föredra men ett möte med kamera online är också ett bra alternativ. Självklart funkar även ett vanligt telefonsamtal.

Tyvärr har hela världen drabbats av det nya Coronaviruset Covid-19 och smittspridningen är ett faktum i hela Sverige idag. Vi vill därför vädja till er att inom den närmaste tiden kontakta oss före ett besök på kansliet. Vi vill jobba trots omständigheterna och tänker därför att det blir bäst om vi begränsar de personliga mötena.

Men vi vill se er! Boka gärna ett möte med oss genom Skype, What’s Up, Facetime, Messenger eller Viber! Vi tycker om att se era ansikten och längtar tills vi kan ses igen rent fysiskt.

Ta hand om er ❤!